رشد ۴۸ درصدی صادرات کالاهای غیرنفتی از گمرکات مازندران
سایت دکتر احمد مظفری : (amozafari.ir ) ناظر گمرکات مازندران با اشاره به صادرات بیش از یک میلیون تن انواع کالا از گمرکات استان در ۹ ماهه سال جاری گفت که این میزان صادرات صورت گرفته نسبت به مدت مشابه پارسال ۴۸ درصد افزایش یافته است. به گزارش روابط عمومی حوزه نظارت گمرکات مازندران، امیر
سایت دکتر احمد مظفری : (amozafari.ir ) ناظر گمرکات مازندران با اشاره به صادرات بیش از یک میلیون تن انواع کالا از گمرکات استان در ۹ ماهه سال جاری گفت که این میزان صادرات صورت گرفته نسبت به مدت مشابه پارسال ۴۸ درصد افزایش یافته است.
به گزارش روابط عمومی حوزه نظارت گمرکات مازندران، امیر جمشیدی روز سه شنبه در تشریح صادرات کالاها از طریق گمرکات استان افزود: ارزش صادرات انواع کالا از گمرکات مازندران در این مدت بیش از ۲۳۷ میلیون و ۶۸۶ هزار دلار بود که از نظر ارزشی نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۵ درصد افزایش دارد.
وی با اشاره به صادرات قطعی کالا از گمرکات امیرآباد، نوشهر، ساری، فریدونکنار و آمل ادامه داد: پنج قلم عمده کالاهای صادراتی شامل فرآورده های لبنی با ۹۰ میلیون دلار، سیمان با ۳۰ میلیون دلار، مواد پلاستیکی با ۲۵ میلیون دلار، مرکبات با ۱۷ میلیون دلار و فرآورده های خوراکی گوناگون با ۱۲ میلیون دلار بود و از این حیث سهم ارزشی ۷۴ درصدی از کل صادرات گمرکات مازندران را داشته اند.
وی مقاصد عمده کالاهای صادراتی گمرکاتمازندران در این مدت را ۴۷ کشور اعلام کرد و گفت : به ترتیب عراق با ۱۱۰ میلیون دلار، روسیه با ۵۷ میلیون دلار، ترکمنستان با ۱۱ میلیون دلار، قزاقستان با ۱۰میلیون دلار و امارات با ۷ میلیون دلار پنج کشور عمده طرف مبادله تجاری گمرکات مازندران بودهاند.
به گزارش ایرنا، مازندران با برخورداری از سه بندر مهم امیرآباد، نوشهر و فریدونکنار و قرار گرفتن در موقعیت جغرافیایی خاص باتوجه به سیاست گذاریهای دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم در احیای کریدور شمال-جنوب باشکوفایی ظرفیتها و تجارت یک میلیارد دلاری کالا از بنادر استان، این روزها جایگاه امن تولید و اشتغال پایدار را در مقایسه با دیگر نقاط کشور دارد.
بنادر منحصر به فرد و راهبردی مازندران، جایگاه ویژه ای برای صادرات و واردات کالا دارد که یکی از این بنادر بندر امیر آباد با حدود یکهزار و ۳۰۰ هکتار وسعت و ۲۲۰ هکتار پس کرانه با دارا بودن اراضی پشتیبانی وسیع، زیر ساخت حمل و نقل مدرن چند وجهی، اسکله رو- رو ریلی و کامیون جهت ترانزیت و حمل یکسره کالا و همچنین دسترسی آسان به بازار مصرف کشورهای سی آی اس CIS با جمعیت افزون بر ۳۰۰ میلیون است که به تنهایی بر تمامی پنج بندر حاشیه خزر تنه میزند و ظرفیت فوق العادهای در توسعه اقتصادی و پرش تجاری کشور دارد.
سی. آی. اس (CIS) اتحادیه کشورهای مستقل یا کشورهای مستقل مشترک المنافع اتحادیهای شامل جمهوری آذربایجان، ارمنستان، ازبکستان، بلاروس، تاجیکستان، روسیه، قرقیزستان، قزاقستان، مولداوی کشورهای عضو اصلی، ترکمستان عضو همکار و افغانستان و مغولستان کشورهای ناظر هستند.
برچسب ها :صادرات کالاهای غیرنفتی ، کالاهای غیرنفتی ، گمرکات مازندران ، ناظر گمرکات مازندران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0