کد خبر : 2731
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۰:۵۷

انتخابات قلب دموکراسی

انتخابات قلب دموکراسی

سایت دکتر احمد مظفری : (amozafari.ir ) علیرضا یونسی معاون اسبق سیاسی امنیتی استاندار مازندران با بیان اینکه انتخابات جلوه جمهوریت در جوامع مختلف از جمله در کشور ما به شمار می‌رود و در زمره حقوق مردم تجلی می‌یابد، افزود: این رویداد به عنوان یکی از ابزار قدرت نرم از اثرگذاری قابل اعتنایی در روند

سایت دکتر احمد مظفری : (amozafari.ir ) علیرضا یونسی معاون اسبق سیاسی امنیتی استاندار مازندران با بیان اینکه انتخابات جلوه جمهوریت در جوامع مختلف از جمله در کشور ما به شمار می‌رود و در زمره حقوق مردم تجلی می‌یابد، افزود: این رویداد به عنوان یکی از ابزار قدرت نرم از اثرگذاری قابل اعتنایی در روند چگونگی اداره جامعه به سوی تعالی، رفاه، رضایتمندی آحاد مردم و بالعکس، در ابعاد مختلف به شمار می‌رود.

وی در گفت وگو با خبرنگار مهر افزود: گرچه، فرصتی که انتخابات از هر فرد برای حضور در صندوق‌های رأی می‌گیرد بسیار کوتاه است، ولی اثرات آرای مردم، در برهه زمانی زیادی ماندگار خواهد بود.

وی تصریح کرد: اینجا است که ارزش تصمیم عاقلانه، دور اندیشانه و درست، در برابر تصمیم غیر عقلانی، کج اندیشانه و نادرست (در آرایی که داده می‌شود) تأثیر خود را در زندگی آحاد مردم بجا خواهد گذاشت.

این فعال حوزه سیاسی ادامه داد: به همین دلیل است که انتخابات قلب دموکراسی مشارکتی نامیده می‌شود و شهروندان در کانون آن قرار دارند، از این رو رقابت از مهمترین مؤلفه در انتخابات شمرده می‌شود.

یونسی تصریح کرد: اکنون، باتوجه به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر حضور و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، مراتب ذیل می‌تواند در این امر، مؤثر باشد، ولی انتظار بر این است که برای نفس حضور مردم در تمامی ماه‌های سال برنامه ریزی شود ضمن کاهش موانع حضور مردم در عرصه‌های اجتماعی، مؤلفه‌های پیوندی بین مردم و کارگزاران حکومتی بیش از پیش تداوم یابد.

مؤلف کتاب و استاد دانشگاه در مازندران به بایسته‌های انتخابات اشاره کرد و گفت: فعال کردن فضاهای انتخاباتی در دانشگاه‌ها توسط تشکل‌های دانشجویی، اساتید، و همچنین افزایش مستمر فضای انتخابات امری مهم است.

وی یادآور شد: فعال کردن تشکل‌های صنفی در صنوف مختلف از جمله اتاق اصناف، کانون‌های صنفی، تشکل‌های کارگری، اتاق‌های بازرگانی، کانون مساجد، تشکلهای غیر دولتی،(NGo)، تشکل‌های ورزشی، هنری و…، فعال سازی احزاب و جریانات سیاسی، فعال سازی رسانه‌ها، شبکه‌های مجازی، شخصیت‌های مرجع در حوزه‌های مختلف، فراهم کردن شرایطی که طبقات مختلف اجتماعی دارای کاندیدای شناخته شده در انتخابات باشند نیز به شور و مشارکت آگاهانه مردم در انتخابات کمک می‌کند.

یونسی برنامه ریزی و اجرای برنامه‌های سازنده از سوی صدا و سیمای شبکه ملی و استانی و پرهیز از گزینش‌های یک جانبه در دعوت از میهمانان به مناسبت افزایش رغبت مردم بمنظور شر کت مردم در انتخابات را لازم دانست.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.